U-BOAT - najveći na svijetu !

U-Boat satovi su najveći ručni satovi na svijetu, dizajn je iznenađujuće drukčiji i kvaliteta automatskog mehanizma čini ovaj sat životnim suputnikom.
 
 
U-Boat satovi karakteristično su prekomjerno veliki, smioni i agresivni. Bez obzira na veličinu, njihov jedinstven cool dizajn čini ih ugodnim na ruci. Krunica sa zaštitom je netipično smještena na lijevoj strani kućišta. Ključnu ulogu u dizajnu imaju boja brojčanika i oblik brojeva. Kvalitetni kožni remeni, u raznim bojama, upotpunjuju dizajn sata. Svaki sat je izrađen ručno, serijski broj je ugraviran u kućište, a neki od modela su limitirani na 1.000 primjeraka. Ovi su satovi utjelovljenje snage i stila i u isto vrijeme otkrivaju jedinstvenu osobnost i kreativnost čovjeka koji stoji iza njih, Italo Fontane.
 
 
Italo Fontana je prikupio crteže, uzorke i još puno kreativnog materijala koje je imao u pohrani šezdeset godina od svoga djeda koji je 1942. godine od talijanske vlade dobio zadatak da napravi satove za časnike podmornica i pilote talijanske avijacije. Satovi su trebali biti neuništivi i laki za očitanje pod svim uvjetima. Sa originalnim uzorcima boja, crteža i inovativnim materijalima koje današnjica nudi, Fontana je 2000. godine konančno lansirao U-boat kolekciju. Njegovo iskustvo u kombinaciji sa urarskim vještinama, čine bazu ovog talijanskog sata sa švicarskim automatskim mehanizmom. Ti su satovi sada jedni od najpoželjnijih na tržištu satova.