Pridružite se našem uspješnom timu

 

Oglas za posao - urar naučnik

 

DICTA d.o.o. jedna je od vodećih tvrtki na hrvatskom tržištu za uvoz, distribuciju, veleprodaju i maloprodaju renomiranih svjetskih proizvođača satova, modnog nakita i remena.

Dicta snažno i neprekidno investira u lanac svojih renomiranih maloprodajnih poslovnica i stručnu educiranost osoblja, cijeneći visoke standarde kvalitete brendova koje zastupa, a sve na zadovoljstvo vjernih kupaca.

 

Dobro uhodani urarski servis jedna je od najbitnijih stavki u poslu sa satovima svugdje u svijetu, pa tako i u Dicti. Bilo da se radi o švicarskim, njemačkim ili japanskim satovima, svakome se pristupa na drugačiji i poseban način, jer svaki sat imam svoje zakonitosti. Kako bismo pružali najveću kvalitetu usluge, naš servis jedan je od najmodernijih na ovim prostorima. Projekt širenja servisnog odjela s novim prostorom i daljnjim ulaganjem u tehnologiju pokazuje koliko nam je stalo do proizvoda s kojima radimo te način na koji im se posvećujemo. Posao urara u Dicti pruža Vam priliku da postanete važan dio ove tradicije i filozofije.

 

Zašto je posao urara u Dicti pravi odabir karijere?

Kao urar u Dicti imate mogućnost raditi u jednoj od najvećih tvrtki koje se bave prodajom i servisom satova, a koja se nalazi na tržištu punih 25 godina. Posebno smo ponosni što Vam možemo reći da kao urar u Dicti gradite svoju karijeru, uz priliku daljnjeg obrazovanja i napredovanja. Vaša vještina je Vaša snaga, a mi smo spremni uložiti u nju.

 

Što možemo ponuditi našim urarima?

Naš urarski servis, koji se nalazi u Rijeci, bit će mjesto Vaše urarske edukacije i stručnog napredovanja. Kroz individualizirano vodstvo pripremat ćemo Vas na samostalnost i preciznost pri servisiranju satova. Proces edukacije započet će s modnim satovima te će se, u skladu s Vašim sposobnostima, nastaviti na visoko kvalitetne švicarske brendove čiji je Dicta ekskluzivan uvoznik.

 

Učite, napredujte i proširite svoje vidike jer mogućnosti koje urar ima su danas beskonačne.

 

Koje izazove predstavlja posao urara u Dicti?

Od popravaka satova do održavanja i obnove - fokus nešeg servisa je na koncentraciji, strpljenju, stručnosti, brizi i preciznosti. Svaka navedena stavka je od izrazite važnosti, budući da ćete, kao naš urar, servisirati razne zanimljive i kompleksne mehanizmime satova luksuznih brendova. Posao urara u Dicti omogućuje Vam da pokažete i proširite čitav spektar svojih sposobnosti i profesionalnog iskustva.

 

Vaše kvalifikacije

Nije nužno da ste već prokušani urar. Bitan je Vaš entuzijazam i upornost, a sve ostalo ćemo Vas mi naučiti, što kroz naš servis, a što kroz obrazovanje u stranim urarskim školama.

Prednosti su ukoliko imate iskustva u finomehanici ili poznajete osnove eletrotehnike, no navedeno nije nužan uvjet.

Bez obzira jeste li ste stručnjak za satove, ljubitelj ili samo želite naučiti nešto novo, možete se prijaviti na ovaj oglas i dobiti priliku za učenje i rad u Dicti.

 

Znanje i kvalifikacije

Srednja stručna sprema

Poželjno radno iskustvo na srodnim poslovima

Opće znanje na račanulu s naglaskom na Office paket (Word, Excel, Outlook, Internet)

Vozačka dozvola B kategorije

Znanje jednog stranog jezika (engleski ili njemački)

 

Nužne osobine

Odgovornost i ozbiljnost

Komunikativnost

Spremnost na timski rad

Pouzdanost

Motiviranost i predanost radnim zadacima

Spremnost na usvajanje novih znanja

 

Što nudimo?

Mogućnost edukacije i usavršavanja u zemljama Europe

Okruženje u kojem ste cijenjeni

Rad u dinamičnom i brzorazvijajućem okruženju

Stalan radni odnos

 

Mjesto rada:

Rijeka
 
 

Rok prijave:

15.09.2020.g.
 
 

Vaše cijenjene zamolbe i životopise molimo dostaviti putem e-mail adrese: zaposlenje@dicta.hr

 

Zahvaljujemo na Vašem interesu.