LOUIS ERARD - prestiž u mehanici !


„Ljubav prema izradi u najboljoj švicarskoj tradiciji mogao bi biti moto Louis Erarda. Ili možda, jednostavno, izvrsnost.“

NAČIN LOUIS ERARD-a
Mi kreiramo satove koji su originalni i autentični, sa strogim urarskim sadržajem, dok utjelovljuju današnji esencijalni poziv za dostupnošću. Više od branda, mi smo – Made in Switzerland –vrijednost.

NAŠA FILOZOFIJA, VAŠE PREDNOSTI
Mi vjerujemo da veliki brendovi nisu samo velika marketinška kampanja i veliki kapaciteti proizvodnje, nego strast, posvećenost i transparentnost. Mi radije investiramo u satove i dosežemo nove razine kvalitete, sadržaja i završne obrade u našoj cjenovnoj kategoriji. Jer na kraju dana, važni ste Vi, a ne mi.

LE NOIRMONT, JURA, SWITZERLAND
U srcu Doline Satova, pronašli smo svoj dom u Juri, Le Noirmont-u. I danas su najistaknutiji majstori urarstva smješteni ovdje u Juri, u regiji čije ime je predmet divljenja i cijeni se u cijelom svijetu. Doći ovdje znači iskusiti uranjanje u vrijeme i razumijevanje uglađenosti naših satova.

ISPOD BROJČANIKA
Unaprijeđivan, personaliziran, čak i ekskluzivan, mehanizam je srž svake naše kreacije. On je više od uređaja, on je duša naših satova. Prirodno je onda, da se naši urari uvijek iznova vraćaju komplikacijama, nalazeći nove načine za njihovo predstavljanje. Regulatori rezerve snage, mjesečeve mijene i drugi sofisticirani kronografi imaju koristi od brige i pažnje naših virtuoza, i od modula koje razvijamo u Le Noirmont-u.

NAJVIŠA KVALITETA
Naši satovi su proizvedeni od najboljih materijala i uz primjenu najstrožih proizvodnih standarda. Predmet su opsežne individualne kontrole kvalitete prije nego što napuste Le Noirmont.

BEZVREMENSKI DIZAJN
Naša potraga za estetskim balansom inspirirana je filozofijom „manje je više“. Klasika švicarskog urarstva je usavršena i iznova interpretirana.

VRIJEDNOST ZA NOVAC
Mi nudimo kvalitetnu izradu po poštenoj cijeni, što Vam omogućuje da imate sat za svaku prigodu i sve stilove.

STRUČNOST
Sastavljanje zahtijeva našu pedantnu brigu i stručnost. Mehanizam se stavlja u kućište, brojčanik i kazaljke se pričvršćuju, razne funkcije se reguliraju i na kraju se stavlja remen.