DICTA - diktira trendove !

"Dicta je uvijek nastojala predanim i profesionalnim radom svih svojih zaposlenika izgraditi i sačuvati visoke standarde kvalitete poslovanja. Vjerujemo da naša dugogodišnja uspješna opstojnost na hrvatskom tržištu, te zadovoljstvo kupaca, potvrđuju da smo u tome i uspjeli, te tako postali tvrtka prepoznatljiva po visokoj razini kvalitete usluge i europskih standarda poslovanja." - Srđan Radosavac, izvršni direktor - član Uprave


 
Od osnivanja, 1996. godine, Dicta je prerasla u jednu od vodećih tvrtki na hrvatskom tržištu za uvoz, distribuciju, veleprodaju i maloprodaju renomiranih svjetskih proizvođača satova, modnog nakita i remenova. 
 
Kao ovlašteni distributer vrhunskih, svjetskih proizvođača satova, našim partnerima i kupcima nudimo, putem veleprodaje, kao i naših vlastitih, renomiranih maloprodajnih poslovnica, slijedeće švicarske marke satova: Oris, Louis Erard, Frédérique Constant, U-Boat, sportske satove: Bulova, Citizen, Harley-Davidson by Bulova, kao i modne brandove: Caravelle New York by Bulova, Breil, Colori, te zidne i stolne satove, te budilice proizvođača Bulova i Hermle.
 
Pored navedenog, Dicta svojim partnerima i kupcima nudi, veleprodajno i maloprodajno, bogati asortiman modnog nakita: Brosway, Breil, Rossoamante, remenove Condor, kao i luksuzno dizajnirane kolekcionarske kutije za satove i nakit, proizvođača Wolf i Rapport, namjenjene za pohranjivanje satova i nakita, od kojih određeni modeli sadrže navijače za automatic satove.
 
Pri odabiru satova i nakita, u svim našim renomiranim poslovnicama, na raspolaganju Vam je stručno, profesionalno i ljubazno osoblje, koje će kupcima rado pomoći da odaberu upravo ono što im je potrebno i odgovarajuće.
 
Servisiranje i redovito održavanje satova vrlo je bitno za očuvanje kvalitete Vašeg sata.

Naš stručni, ovlašteni servis nalazi se u Robnoj kući "RI" u Rijeci, Riva 6, gdje osiguravamo vrhunsku servisnu uslugu za satove koje Dicta uvozi i distribuira, što podrazumijeva redovito održavanje Vašeg sata, eventualni popravak, zamjenu oštećenih dijelova, kao i redovnu zamjenu baterija i remenova. Naš stručni tim visoko educiranih urara rado će odgovoriti na svaki Vaš upit.

Kontinuiranim praćenjem i istraživanjem razvoja modernih informatičkih tehnologija i implementacijom istih u svoje poslovanje, Dicta je lansirala revolucionarni, licencirani web shop, uz korištenje responzivnog, vrhunskog dizajna, potpuno prilagođenog stolnim, tablet i mobilnim uređajima. Svojom ponudom od preko 8.000 odmah dostupnih artikala, najboljim cijenama, brzom i besplatnom dostavom uz mogućnost povrata bez obzira na razlog, te osiguranim servisom uz pokrivenost jamstvom proizvođača, projekt Dicta web shop, uz snažne investicije, prerastao je u jednu od najrespektabilnijih i najkvalitetnijih internet trgovina u ovom dijelu Europe, te postavio nove standarde kvalitete na području internet poslovanja.
 
Dictin vrhunski tim stručnjaka na području komunikacije putem društvenih mreža, osigurava kupcima i posjetiteljima podršku u realnom vremenu, 7 dana u tjednu. Svojim dominantnim prisustvom na najvećim i najpopularnijim društvenim mrežama Facebook, Instagram i Twitter, desecima tisuća zadovoljnih pratitelja, kupaca i zaljubljenika u vrhunske satove, Dicta ponovno potvrđuje svoju lidersku poziciju na tržištu satova i nakita, te diktira nove standarde profesionalne komunikacije i usluge prema svakom kupcu.
 
Dicta snažno i neprekidno investira u lanac svojih renomiranih maloprodajnih poslovnica i stručnu educiranost osoblja, cijeneći visoke standarde kvalitete brandova koje zastupa, a sve na zadovoljstvo vjernih kupaca.

Dicta je uvijek nastojala predanim i profesionalnim radom svih svojih zaposlenika izgraditi i sačuvati visoke standarde kvalitete poslovanja. Vjerujemo da naša dugogodišnja uspješna opstojnost na hrvatskom tržištu, te zadovoljstvo kupaca, potvrđuju da smo u tome i uspjeli, te tako postali tvrtka prepoznatljiva po visokoj razini kvalitete usluge i europskih standarda poslovanja.

Obratite nam se s povjerenjem jer Dicta diktira trendove.
 
View Srđan Radosavac's LinkedIn profileSrđan Radosavac, izvršni direktor - član Uprave  Srđan Radosavac Dicta d.o.o. Rijeka Hrvatska

 

Galerija