BROSWAY nakit

Talijanska povijest i kultura utjelovljena je u Brosway nakitu. Šarmantan i elegantan svijet pun boja. Savršeni simboli koji izražavaju vašu želju da komunicira, fascinira i zavodi. Za vas koji volite biti u središtu pozornosti i istaknuti se jedinstvenim detaljima. Za vas, koji se svaki dan igrate izgledom. Za vas, koji volite sanjati.

Svaki komad nakita govori o vama.
 

Brosway je najpoznatiji talijanski brand u sektoru nakita koji uspješno povezuje tradiciju s novim kreacijama koje su fokusirane na detalje, daleko ispred trenutnih ukusa i trendova. U Italiji, koja se smatra zemljom mode par excellence, Brosway predstavlja način postojanja, života, razmišljanja i ljubavi.
 
Izuzetno visoka razina dizajna, estetski ukus i majstorska tehnika stvaraju jedinstven, neponovljiv nakit, primjere savršenstva, ljepote i sklada. Brosway je marka koja najbolje izražava "talijanski dizajn"; to je entuzijazam, energija, strast i pouzdanost.

Brosway je i hrabrost mladosti i snaga iskustva. To je stil, karakter i sposobnost prenošenja emocija.
 
U posljednjih nekoliko godina nakit doživljava velike promjene. Kako se razbijaju tradicionalni statusni simboli, nakit je postao accessory koji nadilazi razmetljivost. Navike potrošača su se također drastično promijenile. Sada je fokus na emocionalnom sadržaju nakita koji postaje izraz osobnosti.
To je razlog zbog kojeg je Brosway izabrao stvaranje pret-a-porter nakita.
 
Materijali su pažljivo izabrani, počevši od kamena, kože, bisera i Swarovski® kristala, što dovodi do izuzetno lijepog nakita, prepunog svjetla.
U Brosway proizvodima, nehrđajući 316L čelik osigurava da Brosway nakit može nositi bilo tko, kao anti-alergijski i izuzetno udoban proizvod.
 
Brosway nakit nema pravila, nema generacijskih barijera i nema krutih stilskih diktata. Brosway nakit je bezvremenski i, iznad svega, vječan. On označuje trenutke, povezuje emocije i događaje, te je idealan suputnik kroz život. Od vrlo mladih do odraslih, kroz Brosway nakit svaka osoba može odabrati svoj osobni stil tako da odgovara njihovim emocijama. Brosway je energija, dinamika, želja za životom.
 
Brosway je talijanski nakit par excellence. Know-how, iskustvo i oko za detalje omogućuju stvaranje rafiniranih kolekcija.  Sposobnost da prevede i predstavlja suvremenu talijansku kulturu čini Brosway jednim od najetabliranijih brandova u Italiji koju vole čak i najsofisticiraniji potrošači.