OMEGA De Ville - sat prestiža !

De Ville satovi namjenjeni su onima koji cijene tradiciju klasičnog sata suvremenog duha. Linija De Ville dobitnik je nagrada u dizajnu tradicionalnih satova i na najbolji način utjelovljuje dugu tradiciju Omege u proizvodnji elegantnih satova sa modernom tehnologijom.
 
Linije su mu jednostavne ali snažne: polirani prsten, izdignute oznake sata i Dauphine kazaljke izrađene ili u 18k zlatu ili u kombinaciji čelik/zlato sa pripadajućom narukvicom ili kožnim remenom.
 
 

OMEGA De Ville Co-Axial - revolucionarni mehanizam !

 
Nakon godina intenzivnog rada u suradnji sa renomiranim britanskim urarom George Danielsom, Omega predstavlja revoluciju u urarstvu: novi Co-axial mehanizam, redefinirajući tako osnovni princip mehaničkog sata koji se nije mijenjao već 200 godina. Ovaj revolucionarni mehanizam gotovo u potpunosti eliminira trenje i ostaje precizan kroz mnogo duži period vremena u odnosu na ostale mehaničke satove.
 
Svaki od Co-axial satova ima kronometar sa certifikatom COSC, radi 44 sata bez navijanja i zahvaljujući dvostrukoj krunici vodootporan je do 100 metara.