DICTA - diktira trendove !

Od osnivanja 1996. godine, Dicta je prerasla u jednu od najvećih tvrtki na hrvatskom tržištu za uvoz, distribuciju, veleprodaju i maloprodaju renomiranih svjetskih proizvođača satova, modnog nakita i remenova.

Kao ovlašteni distributer vrhunskih, svjetskih proizvođača satova, našim partnerima i kupcima nudimo putem veleprodaje, kao i naših vlastitih maloprodajnih poslovnica, slijedeće švicarske marke satova: Oris, Louis Erard, Frédérique Constant, Breitling, Bulova Accutron, Omega, Rado, Longines, Milus, Tag Heuer, U-Boat, sportske satove: Bulova, Harley-Davidson, kao i modne brandove: Caravelle New York, Moschino, Versace, Breil, te zidne satove Bulova i Hermle.

Pored navedenog, Dicta svojim partnerima i kupcima nudi, veleprodajno i maloprodajno, bogati asortiman modnog nakita: Morellato, Rossoamante, Miss Sixty, Sweet Years, Condor i Morellato remenove, kao i luksuzno dizajnirane kolekcionarske kutije za satove i nakit, proizvođača Rapport iz Londona, namjenjene za pohranjivanje satova i nakita, od kojih određeni modeli sadrže navijače za automatic satove.

Pri odabiru satova i nakita, u svim našim prodavaonicama, na raspolaganju Vam je stručno, profesionalno i ljubazno osoblje, koje će kupcima rado pomoći da odaberu upravo ono što im je potrebno i odgovarajuće.

Servisiranje satova vrlo je bitno za očuvanje kvalitete Vašeg sata.
 
Naš stručni servis nalazi se u Robnoj kući "RI" u Rijeci, Riva 6, gdje osiguravamo vrhunsku servisnu uslugu za satove koje Dicta uvozi i distribuira, što podrazumijeva redovito održavanje Vašeg sata, eventualni popravak, zamjenu oštećenih dijelova, kao i redovnu promjenu baterija i remenova.
 
Dicta snažno i neprekidno investira u lanac svojih maloprodajnih poslovnica i stručnu educiranost osoblja, cijeneći visoke standarde kvalitete brandova koje zastupa, a sve na zadovoljstvo vjernih kupaca.

Dicta je uvijek nastojala predanim i profesionalnim radom svih svojih zaposlenika izgraditi i sačuvati visoke standarde poslovanja. Vjerujemo da naša dugogodišnja uspješna opstojnost na hrvatskom tržištu, te zadovoljstvo kupaca, potvrđuju da smo u tome i uspjeli, te tako postali tvrtka prepoznatljiva po visokoj razini kvalitete usluge i europskih standarda poslovanja.

Obratite nam se s povjerenjem jer Dicta diktira trendove.

 

View Srđan Radosavac's LinkedIn profileSrđan Radosavac, izvršni direktor  Srđan Radosavac Dicta d.o.o. Rijeka Hrvatska

 

Galerija