Dicta d.o.o.
Trpimirova 2/7
51000 Rijeka
Hrvatska

Tel: +385.51.215.255
dicta(a)dicta.hr

 
 
Nalazite se u > O nama
 
DICTA - diktira trendove !


Od osnivanja 1996. godine, Dicta je prerasla u jednu od najvećih tvrtki na hrvatskom tržištu za uvoz, distribuciju, veleprodaju i maloprodaju renomiranih svjetskih proizvođača satova, modnog nakita i remenova.

Kao ovlašteni distributer vrhunskih, svjetskih proizvođača satova, našim partnerima i kupcima nudimo putem veleprodaje, kao i naših vlastitih maloprodajnih poslovnica, slijedeće švicarske marke satova: Breitling, Oris, Louis Erard, Frédérique Constant, Omega, Rado, Longines, Milus, Tag Heuer, U-Boat, sportske satove: Bulova, Harley-Davidson, kao i modne brandove: Dolce & Gabbana, Moschino, Versace, Valentino, Breil, Miss Sixty, Sweet Years, Roberto Cavalli, Just Cavalli, Chronotech, te zidne satove Hermle.

Pored navedenog, Dicta svojim partnerima i kupcima nudi, veleprodajno i maloprodajno, bogati asortiman modnog nakita: Dolce & Gabbana, Breil, Miss Sixty, Sweet Years, Sector, Just Cavalli, Facco, Chronotech, Morellato remenove, kao i luksuzno dizajnirane kolekcionarske kutije za satove i nakit, proizvođača Rapport iz Londona, namjenjene za pohranjivanje satova i nakita, od kojih određeni modeli sadrže navijače za automatic satove.

Pri odabiru satova i nakita, u svim našim prodavaonicama, na raspolaganju Vam je stručno, profesionalno i ljubazno osoblje, koje će kupcima rado pomoći da odaberu upravo ono što im je potrebno i odgovarajuće.

Servisiranje satova vrlo je bitno za očuvanje kvalitete Vašeg sata.
 
Naš stručni servis nalazi se u Robnoj kući "RI" u Rijeci, Riva 6, gdje osiguravamo vrhunsku servisnu uslugu za satove koje Dicta uvozi i distribuira, što podrazumijeva redovito održavanje Vašeg sata, eventualni popravak, zamjenu oštećenih dijelova, kao i redovnu promjenu baterija i remenova.

Dicta snažno i neprekidno investira u lanac svojih maloprodajnih poslovnica i stručnu educiranost osoblja, cijeneći visoke standarde kvalitete brandova koje zastupa, a sve na zadovoljstvo vjernih kupaca.

Dicta je uvijek nastojala predanim i profesionalnim radom svih svojih zaposlenika izgraditi i sačuvati visoke standarde poslovanja. Vjerujemo da naša dugogodišnja uspješna opstojnost na hrvatskom tržištu, te zadovoljstvo kupaca, potvrđuju da smo u tome i uspjeli, te tako postali tvrtka prepoznatljiva po visokoj razini kvalitete usluge i europskih standarda poslovanja.

Obratite nam se s povjerenjem jer Dicta diktira trendove.

Srđan Radosavac Dicta d.o.o. Rijeka Hrvatska


[SAD ILI NIKAD]
-20% popust na čitav asortiman Frédérique Constant satova..
više...
Novi brand u Dicta distribuciji
Frédérique Constant satovi..
više...
Bulova Precisionist Chronograph
Moćna Bulova napokon i u Hrvatskoj..
više...
 
Prodavaonica
RI br. 1

Centar za svakoga u središtu Rijeke !
više...
Prodavaonica ARENA br. 2
Diktiramo trendove u Zagrebu !
više...
Prodavaonica EXCLUSIVE br. 3
Za najzahtjevnije ljubitelje satova !
više...
Prodavaonica TOWER br. 4
Vaše carstvo u Tower centru !
više...

Dicta d.o.o., Trpimirova 2, 51000 Rijeka
Društvo je upisano u Registar Trg. suda u Rijeci MBS: 040026069
Žiro račun: 2402006-1100044056 otvoren kod Erste & Steiermarkische Bank d.d.
Temeljni kapital društva: 100.000,00 kn, unesen u cijelosti. Članovi Uprave: Anica i Ranko Radosavac