Dicta d.o.o.
Trpimirova 2/7
51000 Rijeka
Hrvatska

Tel: +385.51.215.255
dicta(a)dicta.hr

 
 
Nalazite se u > Bulova satovi
 
Bulova satovi
Bulova satovi
Bulova satovi
Bulova satovi
Bulova satovi
Bulova satovi
Bulova satovi
Bulova satovi
Bulova satovi
Bulova satovi
Bulova satovi
Bulova satovi

Detaljan pregled svih raspoloživih modela, karakteristika i cijena putem našeg web shopa..
 
Bulovu je osnovao 1875. - prije 135 godina Joseph Bulova, 23-godišnji imigrant u SAD iz tadašnje Bohemije, koja je danas dio Češke. Vodio je kompaniju do svoje smrti 1935. godine - što je rekord u vođenju urarske kompanije. U to je doba Bulova Watch Company skupila poprilično «prvih». Evo u čemu su bili prvi:
 
- 1919. Bulova je predstavila prvu punu liniju muških satova
- 1926. Bulova je producirala prvu radijsku reklamu
- 1928. Bulova je proizvela prvi sat radio
- 1931. Bulova je proizvela prvi električni sat
 
Bulova je i u idućim godinama nastavila sa tehničkim probojem:
 
- 1941. Bulova je producirala prvu televizijsku reklamu
- 1960. Bulova je predstavila Accutron, prvi elektronički sat. Ovaj revolucionaran urarski izum, sat bez opruga, radio je uz pomoć elektronički aktiviranih viljuški za podešavanje. Za vrijeme svemirske trke 60-tih godina NASA je koristila Bulovinu Accutron tehnologiju
- 1969. 20.07. u točno 8:17 i 41 sekundu, Bulova je sletjela na mjesec kada su Neil Armstrong i Buzz Adrin stavili Accutron mjerni instrument u More tišine da kontrolira slanje podataka natrag na zemlju. Bulovini mjerni instrumenti bili su neodvojivi dio četrdeset i dvije NASA-ine misije.
 
 
ZAŠTO ODABRATI BULOVU?
 
Bulova satovi imaju stila i dizajn koji odgovara svakom stilu života: sportskom, sportsko ležernom, formalnom, te satove s dijamantima. Unutar Bulova Swiss SA, nalazi se više brandova:
 
- Bulova: osnovni brand koji je vrlo poznat i prepoznat u SAD-u. Dramatičan rast branda u zadnjem desetljeću rezultat je ponovnog usmjerenja na dizajn i stil koji su poboljšani tehnologijom. Bulova nastavlja evoluirati i udovoljavati zahtjevima kupaca za vrhunskom tehnologijom i velikom ponudom za sve stilove života.
 
- Bulova Diamonds: niti jedna druga kompanija ne predstavlja dijamante kao Bulova. Svaki je ručno umetnuti dijamant postavljen tako da postigne maksimalan sjaj. 2010. godine predstavljeno je osam novih kolekcija.
 
- Marine Star: Bulovina Marine Star kolekcija je sportska kategorija koja kombinira funkciju sa dizajnom. Satovi su vodootporni do minimalno 100 m.
 
- BVA-Series Mechanicals: svaki Bulova mehanički sat ima otvor na brojčaniku i proziran donji dio kućišta što pogonsku tehnologiju čini dijelom dizajna. Točnost i vještina izrade Bulova Mechanicals čine ih najboljim u svojoj klasi.
 
- Bulova Adventuror: Bulova nastavlja udovoljavati potrebama svojih mlađih kupaca koji žele dizajn i stil po nižoj cijeni. Imajući u cilju kupce u cijelom svijetu, kolekcija Adventuror švicarskog dizajna inspirirana je Bulovinom bogatom poviješću istraživanja.
 
- Bulova Accutron: švicarski sat (Swiss made) definiran je europskim pristupom dizajnu i izradi. Kombinacija inovacija od povijesnog Accutrona i Bulovinog 135-godišnjeg iskustva u dizajnu, Bulova Accutron namijenjen je sofisticiranim kupcima koje definira kvalitetan švicarski sat.
 
NOVA GENERACIJA
 
Uz 50-tog godišnjicu Accutrona, Bulova će izdati limitiranu replku Accutron Spaceview 214. Bulova će također još jednom napraviti revoluciju sa svojom Precisionist tehnologijom.
 
- Accutron Spaceview: 1960. godine Bulova je predstavila Accutron, prvi elektronički sat na svijetu. Da bi proslavili 50. godina Accutrona, Bulova je odlučila izdati limitiranu repliku orginalnog Accutron Spaceview 214. Proizvesti će se samo tisuću komada. Accutron Spaceview biti će izrađen od nehrđajućeg čelika, sa zaobljenim safirnim staklom. Svaki kolekcionarski model dolazi u specijalno dizajniranoj drvenoj kutiji. Kao i svoj prethodnik, sigurno će postati jedan od najcjenjenijih kolekcionarskih satova.
 
- Bulova Precisionist: Bulova će otkriti novu tehnologiju koja predstavlja revoluciju u urarstvu, dizajnu i stilu. Bulova Precisionist je najtočniji sat na svijetu s kliznom sekundarkom. Većina kvarcnih satova imaju točnost do 15 sekunda na mjesec, dok je Bulova Precisionist točan do 10 sekundi na godinu.
 
 
Bulova satovi su napravljeni od najfinijih materijala uključujući:
 
- trajan i anti-alergijski kirurški nehrđajući čelik 316L
- automatski mehanizmi
- precizni kvarcni mehanizmi
- mineralno staklo otporno na ogrebotine
- ručno umetnuti dijamanti boje H-I
- kožni remeni
- sedefni brojčanici
- Swarovski kristali
 
Bulova satovi su vodootporni od 30 do 200 metara.


[SAD ILI NIKAD]
-20% popust na čitav asortiman Frédérique Constant satova..
više...
Novi brand u Dicta distribuciji
Frédérique Constant satovi..
više...
Bulova Precisionist Chronograph
Moćna Bulova napokon i u Hrvatskoj..
više...
 
Prodavaonica
RI br. 1

Centar za svakoga u središtu Rijeke !
više...
Prodavaonica ARENA br. 2
Diktiramo trendove u Zagrebu !
više...
Prodavaonica EXCLUSIVE br. 3
Za najzahtjevnije ljubitelje satova !
više...
Prodavaonica TOWER br. 4
Vaše carstvo u Tower centru !
više...

Dicta d.o.o., Trpimirova 2, 51000 Rijeka
Društvo je upisano u Registar Trg. suda u Rijeci MBS: 040026069
Žiro račun: 2402006-1100044056 otvoren kod Erste & Steiermarkische Bank d.d.
Temeljni kapital društva: 100.000,00 kn, unesen u cijelosti. Članovi Uprave: Anica i Ranko Radosavac